De winkel is vanaf 1 januari 2019 gesloten.
Welkom op de website

Informatie

Aan de hand van de vele voorbeelden en met een goed advies, is een keuze snel te maken.

Vele lijsten in standaard maten zijn op voorraad en dus direct te leveren. Onder normale omstandigheden is een inlijsting klaar binnen 10 dagen.

Voor een indruk van de mogelijkheden is een bezoek aan dit pandje in de Krepelstraat aan te raden. Daar vindt u naast lijsten en schildersmateriaal ook een grote verzameling grafiek en schilderijen.

Onder andere van Dingemans sr. en jr. en tevens een groot assortiment oude topografische kaarten, hoofdzakelijk van Zeeland.

Ook voor het schoonmaken van uw schilderij, het verwijderen van vergeelde vernislagen en het opnieuw vernissen, kunt u terecht bij Zwart.

Tevens zijn kleine restauraties mogelijk; voor grotere restauraties en/of bedoeken kunt u natuurlijk deskundig advies krijgen.

In de loop der jaren is de winkel langzaam gegroeid en het assortiment is uitgebreid met een kleine voorraad schildersmateriaal voor beroeps en amateurs.

Een groot deel van het Talens-assortiment is leverbaar, van Acryl tot Olie-verf. Schildersdoeken kunnen geleverd worden in praktisch elke gewenste maat in linnen of katoen.

Een prachtige oude kaart van Blaeu of een tekening van uw kleinkind kunt u laten lijsten bij Zwart. Natuurlijk ook het adres voor borduurwerken, spiegels en alles wat in een lijst past.

Klik hier om de foto te vergroten Klik hier om de foto te vergroten